Telefonnummer till privatpersoner

Telefonnummersättning

Telefonnummer till svenska hushåll

Som partner till Idédata Marketing AB (IDM) erbjuder vi tjänster till dig som vill rätta och komplettera egna register med rätt telefonnummer till privatpersoner i Sverige. 

Du bestämmer själv om du ska ha ett eller flera telefonnummer, fasta eller mobila.

Alla våra tjänster innefattar körning mot NIX-registret och grundinformationen uppdateras dagligen mot SPAR så att ni vet att informationen är så färsk som den kan bli.

Vi vet att den största kostnaden som kan uppstå vid kontakt genom telefon är dålig kvalitet på informationen, vi har gjort allt som går att göra för att ha en maximal kvalitet på vår information.

När du behöver nya prospekts

Vi har lagt in IDM:s information i vårt system för urval av adresser till privatpersoner med fasta och mobila telefonnummer. Med några enkla klick väljer ni er målgrupp, ser offert online och beställer NIX-fria adressregister. Adresserna uppdateras regelbundet gentemot folkbokföringsregistret. Du väljer målgrupp utifrån exempelvis kön, ålder, boendeform och region.

Vi demar gärna systemet och diskuterar målgruppsurval, testa gärna ett urval på Personkontakt.se

Citatikon

Value Call, kund hos Marknadsinformation.

"Marknadsinformation arbetar med datasäkerhet enligt reglerna på ett korrekt vis. Ändå är det superenkelt att använda systemet. De har tänkt till och det funkar. Det vi gillar mest med Marknadsinformation är deras urvalsverktyg och stora register.

Vi har arbetat med Marknadsinformation sedan 2017 och är väldigt nöjda. När vi bytte till Marknadsinformation gick vi från att ha en generell segmentering på ålder, ort och på sin höjd eller hur länge en privatperson bott i en fastighet. Nu har vi många fler urvalskriterier; som konsumtionskraft, boendeform osv. Framför allt kan vi göra det själva enkelt. Det finns också bra exkluderingsmöjligheter, så att vi inte ringer prospekts två gånger.

Det som är mest häpnadsväckande är medarbetarna på Marknadsinformation. Servicen är fantastisk. Ibland undrar vi om de bara arbetar med oss. Jag tror de till och med lagt till verktyg vi efterfrågat. De går definitivt hand i hand med kunden.”

Vi har också köpt företagskontakter, gräns-snittet för att göra sökningar och få stor täckning är grymt, men främst hjälper vi fastighetsbranschen med nykund-bearbetning och söker flyttbenägna kunder." Det säger säger Isak Moberg, försäljningschef och delägare på Value Call.
Isak Moberg
Försäljningschef och delägare
Value Call AB

Citatikon

Kontakta oss för uppdaterade och NIX-fria telefonnummer