Bilägare och fastighetsägare

Skatteverket, Fordonsregistret, Lantmäteriet och Eniro

I vårt samarbete med Eniro har vi utvecklat ett system där du med några enkla klick väljer din målgrupp och ser offert i realtid. Här har vi också gjort kompletteringar i Eniros utbud när du vill nå jubilarer eller nyinflyttade personer och familjer i ditt närområde. 

SPAR-adresser

Vi agerar som personuppgiftsbiträde mellan våra kunder och Skatteverket vid SPAR-urval. Urvalet konverteras innan leverans i valfritt filformat.

SPAR-urval innebär att du som kund får hela populationer inom till exempel en region. De alternativa urvalsmöjligheterna har inte samma täckning. Skatteverkets tjänster innefattar inte körning mot NIX-register och det innehåller inte telefonnummer.

SPAR-adresser kan också väljas till målsmän för barn under 16 år förutsatt att det är ett relevant ärende; vanligtvis använder skolor denna tjänst då de vill informera närboende om sin skola.


 

Bilägare

Om du vill nå bilägare kan du välja märke, modell, ålder eller typ av fordon, såsom lätt lastbil eller vanlig bil, med eller utan dragkrok. Vi levererar uppdaterad information från Fordonsregistret med kontaktuppgifter till ägarna.

Du kan också få utdrag ur företagsregistret med dem som har leasingavtal.

Fastighetsinformation

Privatpersoner, föreningar och företag kan väljas utifrån typ av fastighet, yta, taxeringsvärden bland annat.

Fler urvalsmöjligheter

Med 15 års erfarenhet av att göra smarta urval ur de bäst uppdaterade och prismässigt mest konkurrenskraftiga databaserna.

Kontakta gärna oss för en diskussion om din målgrupp, eller läs mer om övriga tjänster på marknadsinformation.se.

Skaffa adresser och telefonnummer till privatpersoner i Sverige